Wie zijn wij

Internet speciaalzaak Interkeuken levert dezelfde kwaliteitsproducten als de bekende keukenwinkels van Nederland, maar dan vele malen goedkoper!  Vergelijk de producten en bepaal zelf wat uw voordeel is!

Interkeuken.nl is dè keukenspecialist op het internet met een uitgebreid assortiment. Complete keukens, keukenbladen, losse kasten, keukenapparatuuren nog veel meer kun je bij Interkeuken.nl voor de laagste prijs van Nederland aanschaffen. Bovendien heeft deze specialist meer dan 25 jaar ervaring in de keuken wereld.

Bijna alle producten van Interkeuken.nl worden ook bij de grotere keukenwinkels en woonboulevards van Nederland aangeboden. Maar waarom meer betalen dan nodig is? Deze zelfde kwaliteitsproducten heeft Interkeuken.nl in het assortiment, met als enige verschil dat ze hier voordeliger aangeboden worden namelijk voor een groothandelprijs.

Overtuigd van het voordeel? Bestel dan online. Maar eerst komen kijken kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom in de showroom van Interkeuken, hier staat de collectie van interkeuken opgesteld en zal u door een van de adviseurs kundig geholpen worden.

Een goede service staat bij Interkeuken.nl uiteraard hoog in het vaandel, deze stopt natuurlijk niet bij uw bestelling, is er na levering iets niet geheel naar uw wens, bel of mail ons en wij zullen proberen om de eventuele klacht zo snel als mogelijk is voor u op te lossen.